חלונות אור : לגור בסירה על המים [9]
מחבר/ת: ליאון, שרה![חלונות אור : לגור בסירה על המים [9] חלונות אור : לגור בסירה על המים [9]](https://master.library.org.il/ext_image.php?q=http://www.icl-catalog.org.il/multimedia/2024/12/4/24-2805f.jpg)
![חלונות אור : לגור בסירה על המים [9] חלונות אור : לגור בסירה על המים [9]](https://master.library.org.il/ext_image.php?q=http://www.icl-catalog.org.il/multimedia/2024/12/4/24-2805b.jpg)
תקציר:
“לאה, זה חלום, או שאת מתקשרת אלי באמת?” זהתה לאה בקשי את קולה המנומנם של קרן.
“זה לא חלום, זה אמיתי! יש דמויות ליד הבית הנטוש בחוף!”
“מה? לאה, מה אמרת?” קולה של קרן הפך מייד לערני להפליא. קרן קמה ממיטתה וצעדה לעבר החדרון ששימש כחדר הורים.
הם נמצאים שם לבד, שתי משפחות, במקום שומם ונטוש, והדמויות שלאה ראתה בחוף עלולות לפגוע בהם. קרן חייגה למשטרה. השיחה התנתקה מייד, קרן הביטה המומה בנייד.
משפחת קרשי נאלצת לעבור לגור בסירה, בגלל מחלת ריאות של אבא קרשי. מימינם מתגוררת משפחה נחמדה, שבתם, קרן, הופכת לחברה נאמנה של לאה. אולם משמאל, בסירה הלבנה של הצירת הגרמניה, מתרקמת מזימה זדונית, ואסדת הנפט “תמר” בסכנה.
לגור בסירה על המים – ספר ילדים מרתק, שזור בערכים נפלאים של אמונה, אהבת ישראל, נשיאה בעול עם החבר, עין טובה וחסד.
ספר מתח חוויתי שקוראים שוב ושוב ובכל פעם נהנים מחדש. -- מהכריכה האחורית
יש להעריך כי מספר ימי ההמתנה המשוער יהיה כמות ההזמנות כפול מספר ימי השאלה עבור כל עותק.
עותקים
מספר | מיקום | מס' מיון | סימן מדף | כרך |
---|---|---|---|---|
119101 | ילדים | נ | ליא | *** |